Ajankohtaista

Triplan avaus 17.10.2019

17.10.2019

Aika monessa on oltu mukana.

 


Nimitys yhtiössämme

9.10.2019

Tiina Ruohonen on aloittanut 9.10.2019 Piantek Oy:n avainasiakaspäällikkönä.

Tiina tulee toimimaan pääasiallisesti myynnin ja projektien parissa. Tiinan toimipaikka on Helsingin toimipisteessämme. Tiinalla on vahva kokemus vastaavista tehtävistä kotimaassa ja pohjoismaissa kansainvälisten brändien parissa. Hän on vastannut tilatoteutuksien urakoinneista ja kalustamisista.

+358 40 688 7870  tiina.ruohonen@piantek.fi

Olemme erittäin iloisia saadessamme hänen vankan osaamisensa ja kokemuksensa Piantekin asiakkaiden käyttöön. Toivotamme Tiinan tervetulleeksi joukkoomme


Piantekin Helsingin toimisto muutti isompiin tiloihin

7.10.2019

Helsingin toimisto muutti isompiin tiloihin. Toimiston osoite on Höyläämötie 14, 00380 Helsinki.

 


Uusi Piantekin urakoima Burger King avattu

26.6.2019

Burger King avattiin 26 kesäkuuta kauppakeskus Skanssiin Piantekin urakoimana.

 


Nimityksiä yhtiössämme

23.5.2019

Micke Malmström on aloittanut Piantek Oy:n projektipäällikkönä.

Micken pääasiallisena tehtävänä on toimia projektipäällikkönä eri asiakasprojekteissa. Hän tulee toimimaan Helsingin toimipisteessämme. Micke siirtyy vastaavista projektipäällikön tehtävistä Piantekille.

+358 40 7376942  micke.malmstrom@piantek.fi

 

Jarkko Kivimäki on aloittanut Piantek Oy:n teknisenä suunnittelija.

Jarkon pääasiallinen tehtävä on toimia teknisenä suunnittelijana. Hän tulee toimimaan Koskenkorvan toimipisteessä. Jarkolla on pitkä kokemus vastaavista suunnittelijan tehtävistä.

+358 40 549 8513 jarkko.kivimaki@piantek.fi

 

Toivotamme Micken ja Jarkon tervetulleiksi joukkoomme. Olemme iloisia saadessamme heidän vankan osaamisensa ja kokemuksensa vahvistamaan Piantekin asiakkuuksien hoitoa.


Työtä Suomeen – Piantekille avainlipputunnus

8.2.2019

Piantek Oy:n tuotteille ja palveluille on myönnetty kuluneella viikolla Avainlipputunnus. Avainlipun avulla haluamme viestiä tuotteidemme ja palvelumme suomalaisesta alkuperästä. Kaikki tuotteemme valmistetaan Koskenkorvalla Pohjanmaalla. Toimistot meillä on sekä Pohjanmaalla että Helsingissä. Myös hankinnoissamme suosimme suomalaista.

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n rekisteröity yhteisömerkki. Toivomme, että Avainlipputunnuksemme auttaa asiakkaitamme valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon – tarvitsemme Suomessa toinen toisiamme.

 


Piantek urakoi Kuninkaantien ABC:n

25.1.2019

ABC Kuninkaantien liikenneasema uudistuu. Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on valinnut Piantek Oy:n  vastaamaan ABC-Kuninkaantien kokonaisurakoinnista. Piantekin urakkaan kuuluu rakennuksen sisätilojen perusparannustyöt ja laajennusosan rakennustekniset työt. Lisäksi Piantek urakoi marketin ja ravintolan kalusteet.

 

 

Kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen (vas.), toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslagista ja Piantek Oy:n liiketoimintajohtaja, COO Jyrki Vainio allekirjoittivat urakointisopimuksen 25.1.2019.

Piantek Oy on luotettava suomalainen kaupanalan ratkaisujen kokonaistoimittaja. Kasvavana ja kansainvälisesti toimivana erikoiskalusteteollisuuden toimittajana tarjoamme asiakkaiden kohteisiin soveltuvia suunnittelu-, erikoiskaluste- ja urakointiratkaisuja.


Tule meille projektitarjouslaskijaksi

18.1.2019

Työtä kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä tarjolla tekijälle, jolle numerot ja piirustukset puhuvat!

Alla olevan linkin kautta lisätietoa paikasta:
https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/piantek-projektitarjouslaskija-ilmajoki-sdsuu-7010578


Nimitys yhtiössämme

18.1.2019

Taina Bäck on aloittanut 14.1.2019 Piantek Oy:n avainasiakaspäällikkönä.

Taina tulee toimimaan pääasiallisesti myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen parissa. Tainan toimipaikka on Helsingin toimipisteessämme. Tainalla on vahva kokemus vastaavista avainasiakaspäällikön tehtävistä.

+358 40 152 0930 taina.back@piantek.fi

ToivotammeTainan tervetulleiksi joukkoomme. Olemme iloisia saadessamme hänen vankan osaamisensa ja kokemuksensa Piantekin asiakkaiden käyttöön.


Piantek Oy on investoinut lasertyöstökeskukseen

28.8.2018

Tarkkaan laserleikkaukseen tai kaivertamiseen soveltuvia materiaaleja ovat metallit, muovit, puu, kankaat, paperi, lasi ja kivi. Laser mahdollistaa mutkikkaiden kuvioiden leikkuun ilman, että se vaikuttaa materiaalin ominaisuuksiin. Lasertyöstökeskuksella voidaan myös tuottaa suuria valaistuja pintoja, ns. Backlight valolevyjä. Työstökeskuksen työala on 2000 x 3000 mm.

Lasertyöstökeskus


Nimityksiä yhtiössämme

6.8.2018

Auli-Maija Ahonkari on aloittanut 6.8.2018 Piantek Oy:n kohdesuunnittelijana.

Auli-Maijan pääasiallisena tehtävänä on vastata asiakasprojektien kohdesuunnittelusta ja niiden ohjauksesta. Hän tulee toimimaan Helsingin toimipisteessämme. Auli-Maijalla on pitkä kokemus vastaavista suunnittelijan tehtävistä.
+358 50 5319592 auli-maija.ahonkari@piantek.fi

 

Nina Mönttinen on aloittanut 6.8.2018 Piantek Oy:n projektipäällikkönä.

Ninan pääasiallisena tehtävänä on toimia vastaavana projektipäällikkönä eri asiakasprojekteissa. Myös hänen toimipaikkansa on Helsingin toimipisteessämme. Ninalla on pitkä kokemus vastaavista projektipäällikön tehtävistä.
+358 400 719923 nina.monttinen@piantek.fi

 

Toivotamme Auli-Maijan ja Ninan tervetulleiksi joukkoomme. Olemme iloisia saadessamme molempien vankan osaamisen ja kokemuksen Piantekin asiakkaiden käyttöön.


Piantek Oy on investoinut UV- tasotulostimeen

6.7.2018

UV-tulostimessa yhdistyy UV-värit, energiaa säästävä LED-valotekniikka, CMYK + valkoinen lisäväri sekä pintalakkatoiminto.

UV-tuloste on välittömästi kuiva eikä tuotetta tarvitse enää laminoida. Tulostettavia materiaaleja mm. ovat erilaiset puumateriaalit, metalli, lasi, muovit ja paperit.

Tulostimella saadaan myös valmistettua pintastruktuureja. Pinta voi olla joko matta tai kiiltävä. Tulosteet kestävät myös ulkokäytön.

Printtausala 3600 x 2000 x 100 mm.


Jyrki Vainio Piantekin partneriksi ja liiketoimintajohtajaksi

13.6.2018

Luotettava kotimainen kaupan alan ratkaisujen kokonaistoimittaja Piantek Oy kasvaa voimakkaasti. Yritys avaa toimipisteen pääkaupunkiseudulle tavoitteenaan asiakkaiden palvelun laadun takaaminen. Samalla yritys tuo uusia innovaatioita ja palvelun muotoja asiakkaiden liiketoiminnan tehostamiseksi.

Yritys on kutsunut liiketoimintajohtajaksi ja partneriksi alalla pitkään toimineen Jyrki Vainion 1.6.2018 lähtien.

Jyrki Vainion tehtävänä on perustaa uusi toimipiste ja organisaatio pääkaupunkiseudulle tehostamaan yrityksen asiakkuuksia ja niiden kehitystä. Lisäksi hän vastaa liiketoimintajohtajana koko yhtiön markkinoinnista ja myynnistä. Vainiolla on yli 30 vuoden kokemus vähittäiskaupan alasta toimitusjohtajana ja myyntijohtajana. Hän on vastannut lukuisien kotimaisten, kansainvälisten ja suurien brändien asiakkuuksista aiemmissa tehtävissään.

”Olemme iloisia saadessamme Jyrki Vainion vankan osaamisen Piantekin asiakkaiden käyttöön. Uskon, että asiakkaamme hyötyvät liiketoiminnassaan voidessamme tarjota entistäkin vahvempaa kokonaispalvelua”, sanoo Piantekin toimitusjohtaja Tapani Renkola.

 

Lisätietoja:

Piantek Oy

Tapani Renkola, toimitusjohtaja / CEO, +358 400 795 077, tapani.renkola@piantek.fi

Jyrki Vainio, liiketoimintajohtaja / COO, +358 50 329 0790, jyrki.vainio@piantek.fi


Prointerior: Ison kellon alle?

26.08.2017

Uusimmassa Prointerior lehdessä on kirjoitus kauppakeskus Ison Omenan laajennuksesta. Piantek toimitti projektiin mm. kauppakäytäväkalustuksen, istuimet, infotiskit, leijukatot, tiskit, tilanjakajat ja lavarakenteet.

Lue koko juttu tästä linkistä


Adamik vakuumipuristin

14.5.2016

Piantek on investoinut uuteen Adamik vakuumipuristimeen. Vakuumipuristimella onnistuu Corianin, kuin UPM Gradankin vanerien muotopuristaminen. Koneessa on myös uuniyksikkö, jolla voidaan muotoilla erilaisia muovimateriaaleja. Uusi laite mahdollistaa jatkossa kooltaan jopa 1280 x 3450 mm materiaalien käsittelyn.

Uutiskuva


VÄRINÄ-projekti

10.5.2016

Piantek on osallistunut arkkitehtuurin- ja kaupunkitutkimuksen professorin Ari Hynysen johtamaan VÄRINÄ tutkimukseen. VÄRINÄ projektissa tutkitaan rakennetun lähiympäristön ja atmosfäärien vaikutusta kuluttajien ruokavalintoihin.

Oikealla esillepanolla, väreillä ja äänillä voidaan vaikuttaa kuluttajien valintoihin. Yksi projektin tavoite onkin ohjata asiakkaita terveellisimpiin valintoihin.

Tutkimuksen tuloksia voivat hyödyntää julkiset ja yksityiset ruokapalveluiden tuottajat, tilojen ja kaupunkiympäristöjen suunnittelijat ja rakentajat sekä ravintolat ja elämystuottajat. Piantek aikoo hyödyntää tulevissa projekteissaan tutkimuksesta kerättyjä tuloksia.

Lähde: Suomen Ruokaprovinssissa Onnistuu lehti, sivu 15


Pohjanmaan Kaluste Oy:stä Piantek Oy:n osakas

Tiedote 11.11.2014

Pohjanmaan Kaluste Oy:stä on tullut Piantek Oy:n osakas. Osakkuudella on suuri merkitys Piantekin siirtyessä uuteen kehitysvaiheeseen. ”Saamme osakkuuden kautta Pohjanmaan Kalusteen resursseja ja osaamista käyttöömme. Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman. Näin meille syntyy resursseja toteuttaa myös suuria projektikokonaisuuksia.” toteaa Piantek Oy:n toimitusjohtaja Tapani Renkola.

”Meille Pohjanmaan Kalusteella on Piantekin osakkuudella tärkeä strateginen merkitys, koska Piantekin kautta pystymme tarjoamaan tuotteitamme ja osaamistamme projektikohteisiin, joissa emme ole juurikaan aiemmin toimineet. Piantekilla on myös erittäin vahvaa suunnitteluosaamista ja sellaisia innovaatioita, joita voimme lanseerata myös kodin huonekaluihin jatkossa. Luonnollisesti myös tuotannon, ostojen ja logistiikan puolella saavutetaan synergiaetuja.” toteaa Pohjanmaan Kaluste Oy:n toimitusjohtaja Timo Viitala.

Piantek Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa erikoiskalusteita liikekeskuksiin, myymälöihin, laiva- ja veneteollisuudelle sekä muihin vaativiin tilaratkaisuihin. Työn laadussa yhdistyvät insinööritekniikka, eteläpohjalainen puusepäntaito ja moderni tuotantolaitteisto. Asiakkaille on tärkeää työn  laatu, toimitusvarmuus sekä tiivis ja toimiva kehitys- ja suunnitteluyhteistyö. Tehokkuus sekä sisäiset ja ulkoiset laatuvaatimukset on hiottu huippuunsa. Toiminta on ympäristöystävällistä.

Pohjanmaan Kaluste Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä huonekaluvalmistajista. Pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa, jossa yhtiö on toiminut jo 50 vuoden ajan. Pohjanmaan Kaluste -konsernin tuotteita myyvät Suomen suurimmat huonekaluketjut ja yksityiset huonekaluliikkeet.  Työntekijöitä konsernissa on yli 400. Vientiä on yhteensä 16 eri maahan.

Oma suunnittelu- ja tuotekehitysosasto takaavat malliston uusiutumisen. Tärkeimmät menestystekijät ovat tuotteiden yksilöllinen räätälöitävyys, asiakaspalvelupaketin joustavuus ja korkea tekninen laatu. Pohjanmaan -tuotteisiin lukeutuvat erilaiset toiminnalliset sohvat, vuodesohvat, lepotuolit, sohvapöydät, massiivipuiset ruokailuryhmät ja säilytyskalusteet.

Pohjanmaan–mallistoa täydentää ainutlaatuinen ekologinen Luonto–mallisto. Puhtaat raaka-aineet, perinteinen käsityötaito ja ympäristöystävälliset tuotantoprosessit kehystävät Luonto –malliston markkinointia. Vuonna 2011 lanseerattu Luonto –mallisto on saavuttanut hyvän jakeluverkoston USA:ssa.


Porkka Finland Oy ja Piantek Oy yhteistyössä

Porkka Finland Oy on kansainvälisesti tunnettu, asiakaslähtöinen kylmälaitteiden suunnittelija ja valmistaja. Porkan toimialaan kuuluvat monipuoliset elintarvikkeiden säilytykseen, käsittelyyn, tutkimukseen ja myyntiin soveltuvat kalusteet sekä kylmä- ja pakastehuoneet. Valikoimista löytyy myös juomien myynti- ja jakelukalusteet. Elintarvikkeiden säilytystä ja jakelua täydentää monipuolinen lämpösäilytys ja lämpöjakelukalustesarja. Porkan merkittävimmät asiakkaat ovat ammattikeittiöitä, ravintoloita, hotelleja, teollisuuslaitoksia, sairaaloita, laboratorioita ja vähittäiskauppoja eri puolilla Eurooppaa.

Piantek Oy valmistaa Porkka Finland Oy:n kanssa yhteistyössä muun muassa erilaisia palvelulinjastoja. Palvelulinjastot räätälöidään halutun yritysilmeen ja/tai tuotteiden mukaisiksi. Erilaiset tilaratkaisut voidaan käyttää tehokkaasti hyväksi. Toteutuksella saavutetaan laadukkaita, tyylikkäitä, yhtäläisiä ja toimivia kokonaisuuksia.