Piantek Oy Ltd

Piantek – erikoiskalusteet ja sisustusurakointi

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme erikoiskalusteet liikekeskuksiin, myymälöihin, ravintoloihin, laivateollisuudelle ja muihin vaativiin tilaratkaisuihin. Toteutamme myös tilan muun sisustusurakoinnin.

Onko liiketilasi erikoiskalusteet uusittava? Etsitkö innovatiivista ja kekseliästä toimittajaa? Työmme laadussa yhdistyvät insinööritekniikka, eteläpohjalainen puusepäntaito ja moderni tuotantolaitteistomme. Käytämme erilaisia puumateriaaleja, metallia, muovia, lasia ja kiveä. Ratkaisemme eri materiaalien yhdistämiseen ja toimivuuteen liittyvät ongelmat. Kytkemme myös elektroniikkaa valmistettaviin kokonaisuuksiin.

Asiakkaillemme on erityisen tärkeää työmme laatu, toimitusvarmuutemme sekä tiivis kehitys- ja suunnitteluyhteistyö. Toimiessamme kokonaistoimittajana olemme hioneet tehokkuutemme sekä sisäiset ja ulkoiset laatuvaatimukset huippuunsa. Toimintamme on ympäristöystävällistä.

Pääpaikkamme on Ilmajoen Koskenkorvalla ja Helsingin toimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Höyläämötiellä.

Yritykseme on perustettu vuonna 2005.

 

Tutustu tuotteisiimme >> 

 

 

        

      Kauppakamari 125x125  Vihreät arvot puu 2016

Onnistuneimmat kalusteratkaisut syntyvät tarkkaan hiotun tekniikkamme tuloksena Ilmajoen Koskenkorvalla, jonka otollisessa maaperässä kukkii myös riittävä luovuus.

Piantek facobook