Asiakkaan tarpeisiin omistautuen – sisustusurakoinnissa hyödynnetään hienopuusepän kokemusta ja propellipäiden uskallusta

18.8.2020

Vastasimme Starbucksin uuden kahvilan kokonaisurakoinnista Helsinki-Vantaan lentoaseman non-Schengen-alueella alkukeväällä 2020. Kalusteet ja muun sisustuksen valmistimme sinne Koskenkorvan-tehtaallamme. Starbucksin tunnistettavuutta noudattelevan sisustusilmeen suunnitelma oli hyvin selkeä. Näimme kuitenkin kohdat, joissa teknisiä ratkaisuja vaihtamalla saisimme asiakkaalle, Starbucksille, suunnitelman näköisen ja yhtä laadukkaan, mutta tuotantotehokkaamman lopputuloksen. Ehdotuksiin oltiin tyytyväisiä ja ne toteutettiin. Ajatuksemme oli myös sujuvoittaa muiden urakoitsijoiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja näin tuoda tehokkuutta projektiin.

 

Piantek vastasi Starbucksin uuden kahvilan kokonaisurakoinnista Helsinki-Vantaan lentoaseman non-schengen-alueella alkukeväällä 2020

 

Pari vuotta sitten aloimme tosissamme panostaa ravintoloiden sisustusurakointiin ja erikoiskalusteiden tekoon. Korona-pandemia tietenkin on aiheuttanut strategian tarkentamista. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Restel, Burger King, Hesburger (Lohja Prisma) ja Viking Line. Koska osaamme myös sähkö- ja lvi-työt sekä muun sisustusurakoinnin, teemme kalustus- ja sisustusrakentamisen kohteissa usein oman työmme helpottamiseksi muitakin tilan teknisiä suunnitelmia. Annamme suunnitelmat myös muiden kohdetta rakentavien hyödynnettäväksi, koska niillä välillä ratkotaan kaikkien rakentajien teknisiä tai materiaaleja koskevia haasteita.

Tällainen urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden keskinäinen yhteistyö on meille asiakkaan edun nimissä tärkeää. Olemme hyvä kumppani hankkeen kaikille osapuolille. Yhteistyöllä saadaan työntekoon jouhevuutta, vähennetään väärinymmärryksiä ja yleensä keksitään uusia innovatiivisia ratkaisuja. On tärkeää osata toimia koko kumppaniverkoston kanssa, ja meidän velvollisuutemme on ottaa huomioon myös heidän tarpeensa asiakkaan tavoitteen saavuttamiseksi. Se on lisäarvo, mitä ei ole varaa sivuuttaa.

Me Piantekissa otamme siis huomioon kaikki hankkeen osapuolet. Tartumme ja syvennymme asiakkaan haasteisiin, ja mitä kovempi on prässi, sen enemmän teemme töitä projektin eteen. Tarkoitus ei ole päästä helpolla, tarkoitus on löytää parhaimmat ratkaisut, vaikka uusia keksimällä.