Piantek ja Are solmivat yhteistyösopimuksen Piantekin antibakteeristen työtilojen asennuksista ja huolloista sekä projektipalveluista

15.1.2021

Piantek ja Are ovat sopineet yhteistyöstä Piantekin valmistamien Space4you-työtilojen asennuksissa, huollossa ja ylläpidossa.

Piantek uudet Space4you-työtilat luovat puhtaita ja turvallisia ratkaisuja julkisiin tiloihin.

  • Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila. Se on omiaan toimimaan hygieenisenä neuvottelutilana tai hiljaisena työtilana. Space4you on mitoitettu siten, että se mahtuu niin avotoimistoon, apteekkiin, liiketiloihin, kauppakeskuksiin, virastotaloihin tai muihin julkisiin tiloihin.

 

 

Are huolehtii tilojen ammattimaisesta asennuksesta ja ylläpidosta ympäri Suomen.

  • Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja tilojen turvalliseen käyttöön, lupaa Aren Etelä-Suomen modernisointipalveluiden johtaja Sami Häkkinen.

Lisäksi Are ja Piantek syventävät yhteistyötä kalusteasennuksissa. Piantekin ja Aren yhteistyö tarjoaa korkeatasoisen projektipalvelukokonaisuuden tilojen muutoksiin ja toteutuksiin. Piantekin tekninen erikoiskalusteosaaminen ja valmistus yhdistettynä Aren vahvaan tekniseen urakointiosaamiseen mahdollistaa asiakkaan tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden toimittamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lisätietoja:
Sami Häkkinen, johtaja, Are Oy, 040 516 4233. sami.hakkinen@are.fi

Tutustu Piantekin tuotteisiin ja Space4you -työtiloihin: Erikoiskalustus ja sisustusurakointi | Piantek Oy Ltd

 

Piantek Oy on erikoiskalusteiden valmistaja ja sisustusurakoinnin kokonaistoimittaja. Valmistamme kalusteita ja tilarakenteita julkisiin tiloihin. Kohteisiin kuuluvat liikekeskukset, myymälät, apteekit, ravintolat, hotellit ja laivat. Piantek Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Ilmajoen Koskenkorvalla ja myyntikonttori Helsingissä. Piantek Oy on perustettu 2005 ja työllistää 20 henkilöä ja välillisesti noin 100 henkilöä.

Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus, hotelli, sairaala, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos. Panostamme älykkääseen talotekniikkaan, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Arella on yhteensä noin 3 500 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on noin 490 miljoonaa euroa. Are on osa Conficap-konsernia.