Piantek mukana Apteekkari 2020 -tapahtumassa 19.–20.11.

16.11.2020

Piantek esittelee kattavasti Apteekkari 2020 -tapahtumassa, miten hygieeninen ja antibakteerinen Space4you-tila soveltuu apteekkiympäristöön. Messuvierailijana olet tervetullut tutustumaan Spaca4you:ssa käytettyihin ratkaisuihin, joilla kompaktista tilasta on luotu antibakteerinen, äänieristetty ja esteetön. Mukana esitteillä on myös erikoiskalustetuotantomme ja tilojen antibakteerisuutta lisäävät Safe Products -tuotteemme.

Antibakteerinen palvelupiste apteekkiin

Space4you soveltuu mainiosti esimerkiksi palvelupisteeksi erilaisiin kahdenkeskisiin opastuksiin tai mittauksiin. Space4you-tilaa saa neljässä eri koossa, joten isommillekin laitteille löytyy tarvittaessa tilaa, ja tarvittaessa tilan voi jakaa väliseinillä.

Space4you:n ilmanpuhdistin on energiatehokas ja hiljainen. Se puhdistaa ilmasta jopa 0,02 µm:n (mikrometrin) kokoisia pienhiukkasia, kuten viruksia, bakteereja, mikrobeja ja pölyä, ilman mitään haitallisia sivutuotteita. Koska Space4you tuottaa 10-kertaisesti kokoonsa nähden raikasta ilmaa, parantaa se myös ympäröivän tilan ilmanlaatua.

Tilan hygieenisyyttä voidaan lisätä antibakteerisella valaistuksella. Safe Light -valaisin tuottaa mikrobeja ja bakteereja eliminoivaa valoa, mutta on turvallinen ihmiselle.

Esteettömät tilaratkaisut

Space4you-tilassa on leveät liukuovet, jotka voidaan avata RFID-lukijalla tai automaattisesti liiketunnistimella. Myös integroitu kulkuluiska helpottaa tilaan pääsyä.

Erikoiskalusteet ja hygieenisyyttä lisäävät Safe Products -tuotteet

Miltä kuulostaa pinnoiltaan antibakteerinen ja ilmaa puhdistava kassatiski, joka samalla suojaa henkilökuntaa ja asiakkaita?

Valmistamme kalusteita ja varustamme tiloja, joissa ilmanvaihtotekniikalla tuotetaan henkilöitä suojaavia ratkaisuja sekä lisäämme antibakteerisuutta valaistustekniikalla sekä pintamateriaaleilla.

Alueelle voidaan asemoida valaisin, joka pitää yllä pinnoilla epäsuotuisia olosuhteita viruksille ja bakteereille. Myymälän odotustiloihin ja käytäville voidaan asentaa tekniikkaa, jolla voidaan siepata aerosolitason pienhiukkasia. Kaikki tämä energiatehokkaasti, äänettömästi ja tarpeen mukaan näkymättömästi.

Kysyy lisää Safe Products -tuotteistamme!

 

Lisätiedot

Löydät Piantekin ja Space4you:n Apteekkari 2020 -virtuaalitapahtuman Näyttelytilasta.

>> Lue lisää Space4you:sta verkkosivuiltamme

>> Lue lisää Safe Products -tuotteista verkkosivuiltamme

Lisätietoja antavat myös:
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@piantek.fi

Timo Maunula, asiakkuusjohtaja, +358 (0) 50 422 3257

Taina Bäck, avainasiakaspäällikkö, +358 (0) 40 152 0930

 

Space4you